Propostes d’animació per a l’Estiu 2021

Tots els espectacles continguts en aquest Catàleg estan pensats per a que el públic cante, balle i es divertisca des de les seues cadires, seguint un protocol de seguretat anti Covid. Els preus continguts en aquest Catàleg són per a llocs ubicats a una distancia nferior a 50 Km des de Castelló de la Plana.

ROCK PER A TOTA LA FAMILIA

ELS ROCKIN’XICS

Espectacle d’animació infantil/familiarDurada: 60 minuts · Valencià · Espai obert o tancat

Els Rockin’Xics és un grup de rock amb una curiosa manera d’interpretar les seues cançons. Amb ells, el públic tornarà als anys de la radio, dels «guateques», de la moda «yeh-yeh», en un espectacle infantil carregat de música, festa i animació. Prepareu-vos per a gaudir d’un espectacle únic, diferent i boig amb l’alegria i el bon humor d’Els Rockin’Xics.Espectacle d’animació per a tota la familia amb rock&roll en valencià per a cantar, ballar i passar-ho d’allò més bé.

800 € + IVA

LES MILLORS ANIMACIONS D’SPLAI

ANIMA’T!

Espectacle d’animació estàticadirigida a públic infantil/familiarDurada: 50 minuts · Val/Cast
Espai obert o tancat

Splai ha reunit les seues millors animacions infantils en un espectacle únic, divertit, boig… “Anima’t!” inicia un nou concepte d’animació infantil pensat per a aquestos temps de pandèmia: l’animació estàtica. Amb la intenció de divertir-nos sense parar, “Anima’t!” recorrerà el món de la televisió, del cine o de la música. Viatjarà pel món amb variades animacions que faran cantar i ballar a grans i menuts sense moure’s de la seua cadira.
Inclou: 2 actors + 1 tècnic. Equip de so.

800 € + IVA

Preu especial «Tornem a la Plaça»: 500 € + IVA

ELS CONTES MÉS DIVERTITS

TARAMBANA & CIA, CONTACONTES 2.0

Espectacle de teatre infantil/familiar Durada: 50 minuts · Valencià · Espai obert o tancat

El Professor Tarambana és un afamat contacontes que viatja per tots els llocs del món narrant les seues històries. L’acompanya el seu ajudant Trasto. Els dos, amb l’ajuda de tot el públic, contaran la història de «La Princesa de Riuiballa», que ha de demostrar al Rei lo valenta que és per a que puga heretar el regne. Espectacle de teatre infantil interactiu amb cançons, balls, aventures i molta diversió de principi a final.
Inclou: 2 actors i 1 actriu + 1 tècnic. Equip de so

900 € + IVA